Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Συνεργασίες


Ο εχθρός είναι παντού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είναι έτοιμος για κυβέρνηση ακροαριστερών και αριστερών δυνάμεων που όλοι γνωρίζουμε τα ανθελληνικά τους αισθήματα και την ατέλειωτη ευχαρίστηση που νιώθουν όταν διαστρεβλώνουν και καταστρέφουν οτιδήποτε ελληνικό.


Φανταστείτε λοιπόν την απόλυτη κυβέρνηση αριστεράς στην χώρα που σήμερα απέσπασε και τις ευλογίες του ΣΕΒ, που αναζητά φτηνά εργατικά χέρια, εκείνα των ελληνοποιημένων και μη λαθρομεταναστών που ρημάζουν τις δουλειές μας και την χώρα μας. Μια κυβέρνηση με αρχηγό τον Τσίπρα θα ελληνοποιήσει ακόμη και τα αφρικανικά αγαλματάκια που πουλάνε οι αλλόφυλοι λαθρέμποροι σε όλα τα πεζοδρόμια των εμπορικών δρόμων της Ελλάδας.
Γι’ αυτό αγαπητοί κύριοι της δεξιάς και ακροδεξιάς κοιμηθείτε ήσυχοι ότι μπήκατε ή παραμείνετε στη βουλή ή κλάψτε επειδή δεν τα καταφέρατε, όμως μην ανησυχείτε γι’ αυτούς που σας ψήφισαν και που ζουν εδώ και καιρό υπό καθεστώς τρόμου στις γειτονιές τους. Πλέον δεν θα μπορούν καν να βγουν από τα σπίτια τους χωρίς πανοπλία για να αποφεύγουν τις Μολότοφ των αναρχικών και τους μπαλτάδες των αλλοδαπών που κυνηγιούνται μεταξύ τους ή κυνηγούν τους Έλληνες στις γειτονιές. Συνεχίστε να κοιτάζετε αφ’ υψηλού ο ένας τον άλλο και όσους σας ψήφισαν και μη συμμαχείτε ενάντια στην ακροαριστερά που θα τα σπάει σε όλο το κέντρο των Αθηνών, το οποίο λάβετε υπ’ όψιν σας έχει περικυκλωθεί από καταλήψεις αναρχικών που θα έχουν και επίσημα το ελεύθερο να αλωνίζουν παντού. Η 5η φάλαγγα πλέον βρίσκεται στο προσκήνιο, τα παρασκήνια έχουν μείνει αδειανά.
Όλοι σαν αποτέλεσμα των εκλογών βλέπουν μόνο την άνοδο των ακραίων στο κοινοβούλιο. Τον κίνδυνο καθαρής ακροαριστερής κυβέρνησης δεν τον βλέπει κανείς, όπως και την απόλυτη διάσπαση της δεξιάς πτέρυγας. Ίσως αυτό επιθυμούν κάποιοι κύκλοι. Εσείς κύριοι της λεγόμενης δεξιάς και ακροδεξιάς, τι επιθυμείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου